header

Pilule stimulente


 

Hot Woman Power Caps sunt un supliment alimentar natural, pe baza de plante, special adaptat nevoilor femeilor care,  datorita stresului zilnic, intampina probleme cu apetitul sexual, scaderea libidoului si a intensitatiii senzatiilor din timpul actului sexual. Ingredientul principal consta in esente de alge numite Spirulina a carui rol este de a creste libidoul si a intensifica activitatea sexuala pentru a beneficia de orgasme multiple si mult mai intense.

Pret: 130 lei.


 

Ladyagra are rolul de a furniza organismului cantitatea de substante necesara cresterii apetitului sexual. Cu ajutorul acestor pilule, va deveni mult mai sensibila la stimulii sexuali, se va intensifica libidoul si ii va acorda femeii posibilitatea de a depasi posibila reticenta pentru a avea o viata sexuala cat mai implinita. Contine: 2 capsule. Mod de administrare: o ora inainte de actul sexual se ia o pilula.

Pret: 29 lei.


 

VRX for Women sunt suplimente nutritive 100% naturale ce au rolul de a reduce starile de disconfort din timpul ciclului mentrual si de a creste spontan libidoul prin restabilirea echilibrului hormonal. Prin administrarea zilnica ingredientele continute se vor elibera si asimila treptat ajutandu-va sa obtineti o balanta naturala pe intreaga luna. Contine: Guarana, Gotu Kola, Red Sage, Bioperine Fruit 5mg, Royal Jelly 20mg.

Pret: 190 lei.


 

Afrodisiac sub forma de capsule, pe baza de plante, Spanish Fly are rolul de a creste libidoul, permitand atat femeilor, cat si barbatilor sa se bucure de orgasme mult mai intense. O crestere a rezistentei sexuale este garantata. Continut: 20 capsule. Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Pret: 39 lei.

 

 

©ForLady 2023 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace