header

Pilule marirea sanilor


 

Cu ajutorul pilulelor PROCURVES poti sa iti maresti sanii permanentcu pana la 2-3 marimi ale cupei,fara a apela la interventii chirurgicale de marire a sanilor ce sunt foarte costisitoare si dureroase. Dupa doar cateva saptamani de folosire vei observa sani mai mari, mai fermi,mai rotunzi simai atragatori, o pierdere in greutate datorita exercitiilor pentru marirea sanilor, o imbunatatire a conditiei fizice in general, o stilizare a siluetei si, bineinteles, o crestere a stimei de sine si a increderii.

 Pret: 197 lei.


 

Capsulele Push Up Hot sunt suplimente nutritive 100%  numai din plante atent selectionate, ce patrund si hranesc tesutul mamar, avand rolul de crestere a sanilor mult mai bine definiti. Push up actioneaza TREPTAT si NATURAL oferind rezultate vizibile asupra aspectului, elasticitatii si fermitatii, tonifierii si maririi sanilor dupa numai cateva saptamani de la administrare. In cazul administrarii pe o perioada constanta de timp, puteti ajunge la cresteri de 1/2 pana la 2 marimi ale cupei.

Pret: 105 lei.


 

Pilulele pentru marirea sanilor Breast Pills contin doar substante naturale active, ce aduc un flux de sange la nivelul tesutului mamar si asigura o crestere naturala a sanilor. Fermitatea, tonifierea, dar si imbunatatirea aspectului sanilor sunt doar cateva din rezultatele vizibile ce apar in urma tratamentului de marire a sanilor. Se administreaza 1 pilula de 3 ori pe zi.

Pret: 197 lei.

 

 

©ForLady 2024 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace