header

Pilule excitare


 

Hersolution este un supliment nutritiv 100% natural, ideal pentru amplificarea libido-ului feminin, pentru vindecarea starilor depresive si de oboseala fizica si psihica. Substantele cu efect afrodisiac pe care aceste pilule le contin asiguraimbunatatirea sanatatii sexuale. Niacinul (vitamina B3) ajuta la vaso-relaxare si la nivel cerebral, hameiul ajuta la reglarea tulburarilor nervoase, extractul de ginkgo biloba intensifica circulatia sangvina, mareste fluxul arterial,iar ardeiul iute de Cayenne este un buntonifiant pentru vasele capilare si pentru celulele nervoase.

Pret: 187 lei.


 

VRX for Women sunt suplimente nutritive 100% naturale ce au rolul de a reduce starile de disconfort din timpul ciclului mentrual si de a creste spontan libidoul prin restabilirea echilibrului hormonal. Prin administrarea zilnica ingredientele continute se vor elibera si asimila treptat ajutandu-va sa obtineti o balanta naturala pe intreaga luna. Contine: Guarana, Gotu Kola, Red Sage, Bioperine Fruit 5mg, Royal Jelly 20mg.

Pret: 190 lei.


 

Tabletele Viamax vin in ajutorul femeilor cu probleme de frigiditate prin cresterea sensibilitatii, amplificarea libidoului, orgasme intense rezultand un act sexul de calitate. Pilulele actioneaza expres la nivel local, prin intensificarea circulatiei sanguine, imbunatatind simtitor intreaga viata sexuala.  Cu ajutorul acestor substante cu efect afrodisiac veti obtine o imbunatatire a starii de spirit  si reducerea anxietatii. Inzestreaza rapid femeia cu o dorinta si un apetit sexual mare pe  termen lung.

Pret: 35 lei.

 

 

©ForLady 2023 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace