header

Picaturi


 

Spanische Liebestropfen - picaturi afrodisiace ce va trezi pana si cele mai nebanuite simturi, atat ale partenerei cat si ale partenerului, pentru a experimenta cele mai inalte culmi ale unui orgasm intens. Ingredientele sigure si eficiente au rol in cresterea libidoului, marirea potentei, scaderea frigiditatii, va va starni o extraordinara stare de excitare pentru a fi  siguri ca nimic nu va sta in calea unei vieti sexuale implinite.

Pret: 55 lei.


 

Picaturi afrodisiace care imbunatatesc dispozitia sexuala si maresc libidoul. Spanish Fly este energizantul sexual de care ai nevoie pentru o viata sexuala activa. Se dizolva 15 picaturi in orice fel de bautura si se amesteca bine.

Pret: 29 lei.


 

Picaturi afrodisiace unisex Cantharis pentru imbunatatirea erectiei si amplificarea libido-ului. Au rol in imbunatatirea predispozitiei sexuale si a starii de bine in general, sporind placerea in timpul actului sexual. Administrare: se pun 10-15 picaturi pe zi in orice fel de bautura.Nu are gust sau miros, fiind practic indetectabile.

Pret: 39 lei.


 

S-a pierdut pasiunea dintre voi? Atunci afla puterea Guaranei. Aventura e chiar dupa colt. Folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru efectul puternic afrodisiac este un stimulent ideal ori de cate ori doriti sa incingeti atmosfera, sau pentru a consolida relatia de cuplu. Se dizolva 15 picaturi in orice fel de bautura si se amesteca bine.

Pret: 61 lei.

 

 

©ForLady 2023 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace