header

Energizant sexual


 

Shunga Woman Sexual Energy drink inzestrat cu un amestec de extracte din plante, special conceput pentru a imbunatati activitatea sexuala prin cresterea libidoului si amplificarea apetitului sexual. Proprietatile afrodisiace continute cu rol de energizare sexuala, sensibilizarea simtului tactil, reducerea inhibitiilor va asigura 100% ca nimic nu va sta in calea atingerii unui orgasm intens de invidiat.

Pret: 60 lei.


 

Va:belle forte  – spray pentru ingrijirea intima a carui rol este de a asigura supletea si prospetimea zonei intime, garantand mai multa satisfacere in ceea ce priveste viata sexuala. Aplicand 2-4 spray-uri pe zona intima, inaintea actului sexual, veti observa un efect stimulator sexual si erotic, asigura vitalitate, creste sensibilitatea si libidoul. Cantitate: 20 ml.

Pret: 49 lei.


 

Picaturi afrodisiace care imbunatatesc dispozitia sexuala si maresc libidoul. Spanish Fly este energizantul sexual de care ai nevoie pentru o viata sexuala activa. Se dizolva 15 picaturi in orice fel de bautura si se amesteca bine.

Pret: 29 lei.

 

 

©ForLady 2023 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace