header

Creme stimulatoare


 

Itch Cream este  o crema de uz exterm care imbunatateste si favorizeaza circulatia sangelui in zona genitala amplifica atingerile si creste sensibilitatea clitorisului chiar de la prima aplicare.  Prin senzatia de caldura exercitata  veti simti o intensificare a senzatiilor care vor ajuta la cresterea apetitului sexual si orgasme intense,de lunga durata.

Pret: 53 lei.


 

Cu Happy Lady iti permiti sa fii egoista si sa te gandesti in primul rand la tine. Happy Lady actioneaza rapid si eficient asupra organului sexual, prin intensificarea circulatiei sangvine, ajutand la cresterea libidoului si prelungirea orgasmelor doar prin simplul masaj. Ingredientele active patrund prin piele alintand orice clitoris, mai ales prin atingerile partenerului, si amplificand fiecare senzatie pentru a avea o viata sexuala cat mai implinita.

Pret: 60 lei.


 

HerSolution Gel a fost atent prelucrat in special pentru cele mai intense placeri ale tale, din cele mai bune ingrediente pentru corpul tau, sanatatea ta si minte. Esente naturale cu potential brevetat , sporesc imediat placerea , intensifica libidoul intr-un mod magic exact atat cat aveti nevoie sau va doriti. La folosirea indelungata efectele se intensifica.

Pret: 187 lei.


 

Clitorix promoveaza, intr-un mod cat mai natural, dorinta sexuala a femeii si cresterea libidoului, prin imbunatirea si revitalizarea circulatiei sanguine din zona genitala. Substantele continute sunt special alese pentru a rasfata si ingriji chiar si cel mai pretentios clitoris, in acelasi timp, dezvoltand si cele mai ascutite simturi ale atingerilor pentru a sti intr-adevar ce inseamna un orgasm intens. Se aplica putina crema in zona clitorisului si se maseaza. Cantitate: 40 ml.

Pret: 59 lei.

 

 

©ForLady 2023 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace