header

Creme stimulare


 

VIGORELLE este o crema naturala, pe baza de plante, pentru stimularea sexuala a femeilor. Substantele afrodisiace pe care le contine intensifica circulatia sangelui in zona genitala, de unde si senzatiile de caldura si "furnicaturi". Denumita si "Viagra pentru femei", crema-balsam este ideala pentru cresterea libido-ului, pentru momente in care lipseste pofta de sex. Daca doriti sa experimentati cele mai puternice orgasme, sa va simtiti intotdeauna senzuala, debordand de energie sexuala, daca doriti imbunatirea relatiei de cuplu si recastigarea increderii de sine, Vigorelle se numeste solutia pentru o viata sexuala sanatoasa. 

Pret: 220 lei.


 

Her Solution Gel ajuta la imbunatatirea sanatatii  sexuale deoarece intensifica fiecare atingere prin senzatiile de caldura si umezeala provocate de extractele 100% naturale continute. Uleiul de masline, untul de cacao, untul de Shea si extractele de Aloe Vera sunt absorbite rapid dupa contact, fara nici o pierdere de potential , exact atat cat aveti nevoie si unde va doriti, cu rolul de a  imbunatati circulatia sangvina, dilatand vasele de sange si intensificand libidoul, oferind cele mai intense orgasme de fiecare data.

Pret: 187 lei.


 

Crema sub forma de gel, cu efect lubrifiant, Clitorisex se maseaza in zona clitorisului, avand efect intens si de lunga durata. Crema reprezinta un stimulent mult dorit de femei, oferind placerea absoluta a orgasmelor intense. Mod de aplicare: se aplica cu aproximativ 5 minute inaintea actului sexual in zona clitorisului. Continut: 25 ml.

Pret: 69 lei.

 

 

©ForLady 2024 - Stimulente sexuale pentru femei - Afrodisiace